Кукурудза Brevant™ seeds: історія, сьогодення, перспективи
Журнал «Зерно», №11, листопад 2020
Журнал «Зерно», №11, листопад 2020
Насіннєвий бренд Brevant™ seeds на українському аграрному ринку доволі молодий, адже веде свою історію з 2018 року. Однак назвати його новачком серед гравців на ринку якісного насіння не можна, тому що в його основі лежить генетична платформа Corteva Agriscience. За кожним гібридом бренда Brevant™ seeds стоїть понад 100 років селекційного досвіду, широка локальна мережа випробувань, висока врожайність та стабільність, підтверджені українськими фермерами та багаторічними дослідами. Brevant™ seeds створено як бренд високоякісного насіння, покликаного задовольнити потреби аграріїв України, незалежно від того де і в яких умовах вони господарюють, та які надають перевагу співпраці з дистриб’юторами.
При формуванні портфеля Brevant™ seeds ми використали комплексний підхід, в якому врахували такі чинники:
• висока якість насіння;
• можливість задовольнити потреби клієнтів з різних регіонів України;
• відповідність та постійна адаптація портфеля до конкретних умов господарювання.
Розглянемо кожен із них детально із прив’язкою до конкретних гібридів Brevant™ seeds. На кукурудзу протягом вегетації постійно впливають ті чи інші шкодочинні фактори, які до певної міри зменшують потенціал урожайності гібридів. Періодами, коли кукурудза найвразливіша до впливу зовнішнього середовища, є проростання, поява сходів та ранні фази вегетативного розвитку. В цей час дуже вірогідні нічні приморозки, різкі перепади добових температур, холодні опади у вигляді дощу або снігу, спалахи хвороб та активність ґрунтових шкідників.
Гібриди Brevant™ seeds мають подвійну страховку на випадок настання несприятливих умов на ранніх фазах розвитку.
Насіння Brevant™ seeds відповідає всім вимогам Державного стандарту України щодо сортових та посівних якостей насіння сільськогосподарських культур та всім внутрішнім стандартам якості Corteva Agriscience, які часто вимогливіші, ніж держстандарт. Ми розуміємо, що при посіві на якість насіння можуть впливати шкідники, хвороби та несприятливі погодні умови, тому дбаємо про повну реалізацію потенціалу кукурудзи шляхом промислової обробки насіння. Адже тільки на професійному заводському обладнанні з дотриманням точної рецептури робочої суміші, температурного та часового режиму можна досягти максимального захисту насіння та сходів.
Завантажити повний текст статті можливо за посиланням.
Стаття на сайті журналу